Appartement te koop - 637.000 € - 154.18 m² - GENT (9000)

Luxueus vertoeven in een populaire buurt volop in ontwikkeling: DOK NOORD Dockside Gardens is exclusief wonen met een adembenemend parkzicht aan het centrum van de stad. Het project biedt ultra moderne, 1 tot 3 slaapkamer appartementen en woningen aan. Alle woongelegenheden zijn, naast de gemeenschappelijke tuinen, voorzien van een privé terras en/of tuin. De wooneenheden worden volledig afgewerkt aangeboden met enkel kwaliteitsvolle materialen zoals eiken parket en werkbladen in natuursteen, keukens van Bulthaup en toestellen zoals Miele. Er is een oase aan licht, ruimte en groen dankzij de moderne architectuur en hoogwaardige afwerking. Deze kwalitatieve lijn wordt ook doorgetrokken naar de algemene delen met een granitobevloering en een klassevolle inkom. Bovendien betreft het een eco-verkaveling, de hele site wordt aangesloten op het stadsverwarmingsnet. De buurt is volop in expansie en kent een enorme toename aan gezellige restaurantjes, winkels en andere projecten. Het historisch centrum op wandelafstand, een vlotte aansluiting met de binnenring, openbaar vervoer op enkele meters en station Gent-Dampoort vlakbij. Parkeren kan vlot in de ondergrondse parkeergarage. Kortom, kwaliteitsvolle stadswoningen op een toplocatie. Oplevering eind 2020. Bij interesse bent u welkom op ons kantoor die vlak bij de site gelegen is. Neem zeker eens een kijkje op www.docksidegardens.trevi.be

Dockside Gardens is exclusief wonen  met een adembenemend parkzicht aan het centrum van de stad. Het project biedt ultra moderne, 1 tot 3 slaapkamer appartementen en woningen aan. Alle woongelegenheden zijn, naast de gemeenschappelijke tuinen, voorzien van een privé terras en/of tuin.

 

De wooneenheden worden volledig afgewerkt aangeboden met enkel kwaliteitsvolle materialen zoals eiken parket en werkbladen in natuursteen, keukens van Bulthaup en toestellen zoals Miele. Er is een oase aan licht, ruimte en groen dankzij de moderne architectuur en hoogwaardige afwerking.

 

Deze kwalitatieve lijn wordt ook doorgetrokken naar de algemene delen met een granitobevloering en een klassevolle inkom.

 

Bovendien betreft het een eco-verkaveling, de hele site wordt aangesloten op het stadsverwarmingsnet.

 

De buurt is volop in expansie en kent een enorme toename aan gezellige restaurantjes, winkels en andere projecten. Het historisch centrum op wandelafstand, een vlotte aansluiting met de binnenring, openbaar vervoer op enkele meters en station Gent-Dampoort vlakbij. Parkeren kan vlot in de ondergrondse parkeergarage.

 

Kortom, kwaliteitsvolle stadswoningen op een toplocatie.

 

Oplevering eind 2020.

 

Bij interesse bent u welkom op ons kantoor die vlak bij de site gelegen is, wij helpen u graag verder dit project ontdekken.

 

 

 

 

 

 

 

Details :

Prijs 637.000
Type pand Appartement
Nieuwbouw Ja
Bouwjaar 2018
Vloeroppervlakte 154.18 m²
Aantal kamers 3
Adres Doornzelestraat 23-31
Gemeente 9000 - GENT
Energie score Op aanvraag
Bestemming Woongebied
Bouwvergunning verkregen Ja
Recht van voorkoop Nee
Toestemming tot verkaveling Ja
Documenten grondplan

Referentie TREVI : 5989

+32 (0)9 267 85 75

Contact

Ligging :