Te bezoeken
98%verkocht

FAUBOURG SAINT JOB

UCCLE

27/5000 LAATSTE HUIS OM TE ONTDEKKEN !

 

 

 

UKKEL, tussen Fort Jaco en Groene Jager ligt de residentie “Faubourg Saint-Job”, instapklare appartementen (met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers) tussen 62 en 176 m² evenals een huis met 4 slaapkamers.

Dit project is een interessante keuze voor zowel kopers-bewoners als beleggers, want ALLE voorzieningen liggen op wandelafstand: winkels, scholen, markt, station, bus ... Wat een luxe! De hedendaagse architectuur gekenmerkt door strakke lijnen en de mooi aangelegde omgeving getuigen van veel oog voor detail. De leefruimtes zijn heel groot, met veel lichtinval en weinig andere lopende projecten bieden zo’n ruime slaapkamers. Kom de appartementen bekijken!

Dit gebouw combineert uitstekende energieprestaties met kwaliteitsvolle afwerkingen. De individuele verwarming uitgerust met een warmtepomp zit ingebouwd in de vloer voor nog meer comfort. Ook op akoestisch vlak werd niets aan het toeval overgelaten, dus zodra u dit appartement binnenstapt, wordt u overspoeld door een gevoel van rust en sereniteit. Een openbaring!

 

> Kelder inbegrepen en mogelijkheid tot ondergrondse parkeerplaats.

> Oplevering bij de akte.

> EPB B.

 

TREVI GROUP 02.340.24.73 – new@trevi.be – www.trevi.be