44%verkocht

Dockside Gardens

GENT

Luxueus wonen aan Dok Noord, een buurt in volle expansie

HEB JE INTERESSE IN DIT PROJECT OF WENS JE ALS EERSTE OP DE HOOGTE GEBRACHT TE WORDEN VAN NIEUWE PROJECTEN IN DE BUURT? STUUR DAN JE INFO DOOR NAAR GENT@TREVI.BE OF BEL 0468 169 139.

 

Dockside Gardens, is exclusief wonen met een adembenemend parkzicht aan het centrum van de stad. Het project biedt ultra moderne, 1 tot 3 slaapkamer appartementen en woningen aan. Alle woongelegenheden zijn, naast de gemeenschappelijke tuinen, voorzien van een privé terras en/of tuin.

 

De wooneenheden worden volledig afgewerkt aangeboden met enkel kwaliteitsvolle materialen zoals eiken parket en werkbladen in natuursteen, keukens van Bulthaup en toestellen zoals Miele. Er is een oase aan licht, ruimte en groen dankzij de moderne architectuur en hoogwaardige afwerking.

 

Deze kwalitatieve lijn wordt ook doorgetrokken naar de algemene delen met een granitobevloering en een klassevolle inkom.

 

Bovendien betreft het een eco-verkaveling, de hele site wordt aangesloten op het stadsverwarmingsnet.

 

De buurt is volop in expansie en kent een enorme toename aan gezellige restaurantjes, winkels en andere projecten. Het historisch centrum op wandelafstand, een vlotte aansluiting met de binnenring, openbaar vervoer op enkele meters en station Gent-Dampoort vlakbij. Parkeren kan vlot in de ondergrondse parkeergarage.

 

Kortom, kwaliteitsvolle stadswoningen op een toplocatie.

 

Oplevering eind 2020.

 

Bij interesse bent u welkom op ons kantoor die vlak bij de site gelegen is, wij helpen u graag verder dit project ontdekken.

 

 

 

 

 

 

 

?>